نتايج تحقق پژوهشگران علوم باغباني در دانشگاه تربيت مدرس نشان داد، تلخي تاخيري در بعضي از گونههاي مركبات به دليل بيان ديرهنگام ژن ليمونوئيد گلوكوزيل ترانسفراز» است. به گزارش سرويس پاياننامه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تلخ شدن عصاره ميوههاي مركبات، يكي از مشكلات بزرگ توليد كنندگان اين محصولات ميباشد، زيرا بازارپسندي و ارزش اقتصادي عصارهها را به شدت كاهش ميدهد. علت تلخ شدن عصاره ميوه مركبات، تغيير و تحولات ليمونوئيدها و توليد ماده تلخ ليمونين یک شبی مجنون نمازش را شکست
اگه دنبال سعادتی..
کشف عامل ژنتیکی تلخی عصاره گیاهان
عصاره ,تلخ ,توليد ,مركبات، ,شدن ,ارزش ,شدن عصاره ,تلخ شدن ,ارزش اقتصادي ,و ارزش ,بازارپسندي و
درباره این سایت